Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home/delicatesecodren/public_html/vqmod/vqmod.php on line 591
Cum cumparCum cumpăr


Alegeți produsul dorit, folosind punctul de meniu Produse sau accesând produsele de pe prima pagină. Odată ce ați găsit un produs care se potrivește dorințelor dumneavoastră apăsați pe butonul adaugă în coş.

Dacă s-a adăugat produsul în coş, aveți 2 opțiuni: să continuați cumpărăturile sau să mergeți direct la coșul de cumpărături pentru a finaliza comanda. 

Daca doriți să finalizați comanda, după apăsarea butonului “mergi la coșul de cumpărături” veți fi direcționat către pagina aferentă unde aveți posibilitatea să vizualizați lista completă cu produsele alese, să modificați cantitatea sau să renunțați la unul sau mai multe produse.

Pasul următor presupune completarea câmpurilor necesare cu datele personale (persoană fizică sau persoană juridică) şi completarea datelor de livrare, cu posibilitatea de a crea un cont pe pagina delicatesecodrenesti.ro. 

După completarea câmpurilor necesare, vă rugam să citiți şi să bifați dacă sunteți de acord cu Termenii de utilizare şi Condiţiile site-ului delicatesecodrenesti.ro. Acest lucru este obligatoriu şi necesar pentru a putea finaliza cu succes comanda. Rămâne doar ultimul pas de a apăsa butonul Finalizează comanda. 

E bine de știut că producătorul va lua legătura cu dvs. pentru a stabili toate detaliile legat de comandă, stoc și transport.

Creare cont  

Este indicat să vă creați un cont de la început, pentru a putea salva coșul şi listele de cumpărături şi pentru a realiza o comandă rapidă ori de câte ori doriți. Nu este obligatoriu pentru efectuarea unei comenzi online, dar vă poate ajuta semnificativ şi este mult mai operativ.

Email de confirmare  

După plasarea comenzii veți primi un email de confirmare a acesteia, cu acele produse pe care le-ați comandat.